Céges feliratos tárca, kulcstartó ajándékok

Céges feliratos tárca, kulcstartó ajándékok

Hogy mindig Te juss ügyfeleid eszébe, kedveskedj nekik feliratos ajándéktárgyakkal! Ezernyi bevált ajándékunkból egy perc alatt, jó áron rendelhetsz, neked csak az elismerést kell bezsebelned!
Bár az utóbbi években egyre jobban elterjedtek a bank és hitelkártyák, de még mindig hordunk magunknál pénzt, melyet tárcában, pénztárcában teszünk. Egy olyan eszközt, amit nap mint nap használunk, mint a pénztárcát, jó ötlet reklámhordozóként használni. különböző emblémázási technológiákkal lehet egy tárcát reklámajándékká formálni. Akár a tárcán lévő csatot gravírozni, vagy a bőrt dombornyomni, vagy ha van rajta textil rész, azt szitanyomással emblémázhatjuk.

Szív alakú stresszlevezető kulcstartó, piros

Szív alakú stresszlevezető kulcstartó, piros

akár 103 Ft-tól

Szív alakú stresszlevezető kulcstartóval. PU hab. Feliratozás: Gravírozás nem fémre

Gerlos műanyag kulcstartó, kék

Gerlos műanyag kulcstartó, kék

akár 380 Ft-tól

Könnyen láthatóvá teheti és tárolhatja névtábláját ezzel a karabineres hengeres csíptetővel. Feliratozás: Tamponnyomás

Csatos nyakpánt cseppkarabínerrel, fekete/fekete

Csatos nyakpánt cseppkarabínerrel, fekete/fekete

akár 119 Ft-tól

Csatos nyakpánt kulcstartóval Feliratozás: Tamponnyomás Szitanyomás

Kulcstartó iránytűvel, fekete

Kulcstartó iránytűvel, fekete

akár 95 Ft-tól

Kulcstartó iránytűvel. Műanyag és fém. Feliratozás: Tamponnyomás

Síbérlettartó, műanyag, kék

Síbérlettartó, műanyag, kék

akár 82 Ft-tól

Síbérlettartó 80 cm-es zsinórral. Feliratozás: Tamponnyomás

Vitorlás alakú lebegő kulcstartó, EVA, kék/fehér

Vitorlás alakú lebegő kulcstartó, EVA, kék/fehér

akár 67 Ft-tól

Vitorlás alakú lebegő/úszó kulcstartó EVA anyagból. Feliratozás: Tamponnyomás

tárca, feliratos Céges ajándékok kulcstartó
tárca, feliratos Céges ajándékok kulcstartó
tárca, feliratos Céges ajándékok kulcstartó
tárca, feliratos Céges ajándékok kulcstartó

Előző oldal
Előző
oldal
Következő oldal
Következő
oldal

Még több Tárca, kulcstartó: fém kulcstartó :: műbőr textil műanyag tárca :: bőr tárca :: egyéb kulcstartó :: világítós kulcstartó :: mobiltartó

Életünk meghatározó szerepét a pénz tölti be. Egy jól kialakított tárcában lehet, hogy még a pénz is tovább szeret lenni. Ezért szeretjük szépen becsomagolni, tárolnia, hiszen minden nap a kezünk ügyébe akad. A legjobb megoldást erre a tárcák nyújtják, amiben hol apró pénzt, hol papír keresünk benne, vagy egyszerűen csak gyönyörködünk a látványban. Mindemellett alkalmasak apró jegyzetek és névjegykártyák tárolására. Van, aki szereti, ha sok minden van egy helyen, így a jegyzettömb és a toll is. Létezik belőle bőr, műbőr, vízálló és plüss; kicsi és nagy; piros, fekete, barna, sárga, zöld és tarkabarka; hordhatjuk a zsebünkben, a nyakunkban, a karunkon vagy a kulcsunk végén. A nyár hangulatát idéző reklámajándékaink között szerepelnek a vidám színű utazótárcák, a Schwarzwolf márka egyedülálló vízálló tasakjai, a kulcstartóként is funkcionáló pénztárcák különböző színekben. Ajándéktárgy kollekciónkban megtalálható a gyermekek és örök ifjak elengedhetetlen darabja a plüss pénztárca, amik különböző bájos állatfiguráknak vannak álcázva. Emblémázni főként szitanyomással lehet, az örök klasszikus darabok esetében a feliratozás történhet dombornyomással is. A reklámajándékok a tollak mellett szereplő másik nagy csoportját a kulcstartók alkotják. A több mint 200 féle termékkínálatunkból mindenki megtalálja a megfelelő ajándéktárgyat. A gyermekektől a felnőttekig, a más-más érdeklődési körrel rendelkezők számára is számtalan kulcstartó ajándéktárgy kínálatunk van. Az egyszerű kulcstartók számos kísérő formával rendelkeznek, érdeklődési köröknek megfelelő kinézettel. Lehetőség van emblémázott betétlappal ellátni a különböző átlátszó formával rendelkező kulcstartókat. Az igazán ötletesek tartója sörnyitóval vagy elemlámpával, esetleg mindkettővel ellátottat választanak, tartozhat hozzá bevásárló kocsi érme, síbérlettartó vagy változó színű izzó, hogy igazán divatosak legyünk. A szakembereknek vízmérővel, csavarhúzókészlettel, iránytűvel, mérőszalaggal és colstokkal ellátott kulcstartóinkkal kedveskedünk, hogy minden kéznél legyen. A kulcsvég lehet karabiner vagy gyűrű, csatos nyakbánt és mobil tartó emblémázható, csúsztatható PVC lappal. Már csak a kulcs kell a sikerhez, amiben professzionális emblémázási technikáink segítenek.

További reklámajándék kategóriák: Szerszám, közlekedés :: Irodaszer :: Konyha :: Elektronika :: Öngyújtó :: Mappa, névjegytartó :: Szabadidő :: Piperecikk :: Ruházat-kiegészítő :: Táska :: Pendrive :: Ruházat :: Étel, ital :: Óra :: Írószer :: Esernyő