Céges feliratos tárca, kulcstartó ajándékok

Céges feliratos tárca, kulcstartó ajándékok

Hogy mindig Te juss ügyfeleid eszébe, kedveskedj nekik feliratos ajándéktárgyakkal! Ezernyi bevált ajándékunkból egy perc alatt, jó áron rendelhetsz, neked csak az elismerést kell bezsebelned!
Bár az utóbbi években egyre jobban elterjedtek a bank és hitelkártyák, de még mindig hordunk magunknál pénzt, melyet tárcában, pénztárcában teszünk. Egy olyan eszközt, amit nap mint nap használunk, mint a pénztárcát, jó ötlet reklámhordozóként használni. különböző emblémázási technológiákkal lehet egy tárcát reklámajándékká formálni. Akár a tárcán lévő csatot gravírozni, vagy a bőrt dombornyomni, vagy ha van rajta textil rész, azt szitanyomással emblémázhatjuk.

Síbérlettartó, műanyag

Síbérlettartó, műanyag

akár 101 Ft-tól

Síbérlettartó 80 cm-es zsinórral. Feliratozás: Tamponnyomás

Világítós kulcstartó, műanyag

Világítós kulcstartó, műanyag

akár 116 Ft-tól

Világítós kulcstartó. Műanyag. Az elemet tartalmazza. A zöld, kék és piros színek áttetszőek. Feliratozás: Tamponnyomás

Ház formájú fém kulcstartó

Ház formájú fém kulcstartó

akár 353 Ft-tól

Házikó alakú fém kulcstartó díszdobozban. Feliratozás: Tamponnyomás Gravírozás fémre

Kerek formájú akril kulcstartó

Kerek formájú akril kulcstartó

akár 104 Ft-tól

Akril kulcstartó. Emblémázható betétlap a 2376 cikkszámon. Feliratozás: Tamponnyomás

Alumínium üvegnyitó/kulcstartó

Alumínium üvegnyitó/kulcstartó

akár 54 Ft-tól

Fém üvegnyitó kulcskarikával. Feliratozás: Tamponnyomás Gravírozás fémre

Szilikon karpánt

Szilikon karpánt

akár 110 Ft-tól

Szilikon karpánt gravírozható, emblémázható fém lappal. Feliratozás: Tamponnyomás Gravírozás fémre

feliratos Céges kulcstartó tárca, ajándékok
feliratos Céges kulcstartó tárca, ajándékok
feliratos Céges kulcstartó tárca, ajándékok
feliratos Céges kulcstartó tárca, ajándékok

Előző oldal
Előző
oldal
Következő oldal
Következő
oldal

Még több Tárca, kulcstartó: bőr tárca :: világítós kulcstartó :: nyakpánt, karpánt, badgetartó :: plasztik kártyatartó (nem névjegy) :: Irattárca :: műbőr textil műanyag tárca :: mobiltartó :: fém kulcstartó :: egyéb kulcstartó :: műanyag kulcstartó :: irodai tisztítóeszköz

Életünk meghatározó szerepét a pénz tölti be. Egy jól kialakított tárcában lehet, hogy még a pénz is tovább szeret lenni. Ezért szeretjük szépen becsomagolni, tárolnia, hiszen minden nap a kezünk ügyébe akad. A legjobb megoldást erre a tárcák nyújtják, amiben hol apró pénzt, hol papír keresünk benne, vagy egyszerűen csak gyönyörködünk a látványban. Mindemellett alkalmasak apró jegyzetek és névjegykártyák tárolására. Van, aki szereti, ha sok minden van egy helyen, így a jegyzettömb és a toll is. Létezik belőle bőr, műbőr, vízálló és plüss; kicsi és nagy; piros, fekete, barna, sárga, zöld és tarkabarka; hordhatjuk a zsebünkben, a nyakunkban, a karunkon vagy a kulcsunk végén. A nyár hangulatát idéző reklámajándékaink között szerepelnek a vidám színű utazótárcák, a Schwarzwolf márka egyedülálló vízálló tasakjai, a kulcstartóként is funkcionáló pénztárcák különböző színekben. Ajándéktárgy kollekciónkban megtalálható a gyermekek és örök ifjak elengedhetetlen darabja a plüss pénztárca, amik különböző bájos állatfiguráknak vannak álcázva. Emblémázni főként szitanyomással lehet, az örök klasszikus darabok esetében a feliratozás történhet dombornyomással is. A reklámajándékok a tollak mellett szereplő másik nagy csoportját a kulcstartók alkotják. A több mint 200 féle termékkínálatunkból mindenki megtalálja a megfelelő ajándéktárgyat. A gyermekektől a felnőttekig, a más-más érdeklődési körrel rendelkezők számára is számtalan kulcstartó ajándéktárgy kínálatunk van. Az egyszerű kulcstartók számos kísérő formával rendelkeznek, érdeklődési köröknek megfelelő kinézettel. Lehetőség van emblémázott betétlappal ellátni a különböző átlátszó formával rendelkező kulcstartókat. Az igazán ötletesek tartója sörnyitóval vagy elemlámpával, esetleg mindkettővel ellátottat választanak, tartozhat hozzá bevásárló kocsi érme, síbérlettartó vagy változó színű izzó, hogy igazán divatosak legyünk. A szakembereknek vízmérővel, csavarhúzókészlettel, iránytűvel, mérőszalaggal és colstokkal ellátott kulcstartóinkkal kedveskedünk, hogy minden kéznél legyen. A kulcsvég lehet karabiner vagy gyűrű, csatos nyakbánt és mobil tartó emblémázható, csúsztatható PVC lappal. Már csak a kulcs kell a sikerhez, amiben professzionális emblémázási technikáink segítenek.

További reklámajándék kategóriák: Szabadidő :: Írószer :: Konyha :: Táska :: Étel, ital :: Piperecikk :: Szerszám, közlekedés :: Öngyújtó :: Óra :: Mappa, névjegytartó :: Pendrive :: Irodaszer :: Esernyő :: Ruházat :: Elektronika :: Ruházat-kiegészítő