Céges feliratos tárca, kulcstartó ajándékok

Céges feliratos tárca, kulcstartó ajándékok

Hogy mindig Te juss ügyfeleid eszébe, kedveskedj nekik feliratos ajándéktárgyakkal! Ezernyi bevált ajándékunkból egy perc alatt, jó áron rendelhetsz, neked csak az elismerést kell bezsebelned!

CAR fém kulcstartó díszdobozban

CAR autó formájú fém kulcstartó, ezüst

CAR autó formájú fém kulcstartó, ezüst
CAR autó formájú fém kulcstartó, ezüst CAR autó formájú fém kulcstartó, ezüst

CAR autó formájú fém kulcstartó, ezüst megtekintése a reklámajándék.hu oldalon.

Megrendelés

1.
Mennyiség: db
hint
2.3.
Színek száma:
 
4.
Kapcsolattartó*:
Cégnév*:
E-mail cím*:
Telefon:
Postacím:
Megjegyzés:

* - az adat megadása kötelező

A megrendeléssel elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.
(Melynek lényege, hogy nagykereskedésünknek magánszemélyeket és 20 000 Ft + Áfa alatti rendeléseket nem áll módjában kiszolgálni.)
Munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy pontosítsa a részleteket és az emblémázást, ezt követően véglegesítjük rendelését.

Termék adatok

CAR fém kulcstartó díszdobozban

Listaár:
439 Ft
Kedvezményes ár:
akár 281 Ft (342 db-tól)
Megtakarítás:
akár 36%
Cikkszám:
3615-32
Emblémázás:
Javasolt emblémázási méret:
30 × 7 mm
Termékméret:
4,3 × 6 × 0,5 cm
Súly:
0.045 kg
Csomagolás:
Díszdoboz
Csomag:
50 db
Karton:
250 db
Származás:
Kína
Karton méret:
39 × 24 × 34 cm
Karton súly:
11.25 kg
tárca, kulcstartó feliratos Céges ajándékok
tárca, kulcstartó feliratos Céges ajándékok
tárca, kulcstartó feliratos Céges ajándékok
tárca, kulcstartó feliratos Céges ajándékok

Előző oldal
Előző
oldal
Következő oldal
Következő
oldal

Még több Tárca, kulcstartó: fa kulcstartó :: plasztik kártyatartó (nem névjegy) :: mobiltartó :: műanyag kulcstartó :: egyéb kulcstartó :: bőr tárca :: műbőr textil műanyag tárca :: fém kulcstartó :: nyakpánt, karpánt, badgetartó :: világítós kulcstartó :: Irattárca :: irodai tisztítóeszköz

Életünk meghatározó szerepét a pénz tölti be. Egy jól kialakított tárcában lehet, hogy még a pénz is tovább szeret lenni. Ezért szeretjük szépen becsomagolni, tárolnia, hiszen minden nap a kezünk ügyébe akad. A legjobb megoldást erre a tárcák nyújtják, amiben hol apró pénzt, hol papír keresünk benne, vagy egyszerűen csak gyönyörködünk a látványban. Mindemellett alkalmasak apró jegyzetek és névjegykártyák tárolására. Van, aki szereti, ha sok minden van egy helyen, így a jegyzettömb és a toll is. Létezik belőle bőr, műbőr, vízálló és plüss; kicsi és nagy; piros, fekete, barna, sárga, zöld és tarkabarka; hordhatjuk a zsebünkben, a nyakunkban, a karunkon vagy a kulcsunk végén. A nyár hangulatát idéző reklámajándékaink között szerepelnek a vidám színű utazótárcák, a Schwarzwolf márka egyedülálló vízálló tasakjai, a kulcstartóként is funkcionáló pénztárcák különböző színekben. Ajándéktárgy kollekciónkban megtalálható a gyermekek és örök ifjak elengedhetetlen darabja a plüss pénztárca, amik különböző bájos állatfiguráknak vannak álcázva. Emblémázni főként szitanyomással lehet, az örök klasszikus darabok esetében a feliratozás történhet dombornyomással is. A reklámajándékok a tollak mellett szereplő másik nagy csoportját a kulcstartók alkotják. A több mint 200 féle termékkínálatunkból mindenki megtalálja a megfelelő ajándéktárgyat. A gyermekektől a felnőttekig, a más-más érdeklődési körrel rendelkezők számára is számtalan kulcstartó ajándéktárgy kínálatunk van. Az egyszerű kulcstartók számos kísérő formával rendelkeznek, érdeklődési köröknek megfelelő kinézettel. Lehetőség van emblémázott betétlappal ellátni a különböző átlátszó formával rendelkező kulcstartókat. Az igazán ötletesek tartója sörnyitóval vagy elemlámpával, esetleg mindkettővel ellátottat választanak, tartozhat hozzá bevásárló kocsi érme, síbérlettartó vagy változó színű izzó, hogy igazán divatosak legyünk. A szakembereknek vízmérővel, csavarhúzókészlettel, iránytűvel, mérőszalaggal és colstokkal ellátott kulcstartóinkkal kedveskedünk, hogy minden kéznél legyen. A kulcsvég lehet karabiner vagy gyűrű, csatos nyakbánt és mobil tartó emblémázható, csúsztatható PVC lappal. Már csak a kulcs kell a sikerhez, amiben professzionális emblémázási technikáink segítenek.

További reklámajándék kategóriák: Öngyújtó :: Mappa, névjegytartó :: Óra :: Írószer :: Szabadidő :: Ruházat-kiegészítő :: Szerszám, közlekedés :: Konyha :: Táska :: Étel, ital :: Esernyő :: Piperecikk :: Irodaszer :: Elektronika :: Pendrive :: Ruházat