Céges feliratos tárca, kulcstartó ajándékok

Céges feliratos tárca, kulcstartó ajándékok

Hogy mindig Te juss ügyfeleid eszébe, kedveskedj nekik feliratos ajándéktárgyakkal! Ezernyi bevált ajándékunkból egy perc alatt, jó áron rendelhetsz, neked csak az elismerést kell bezsebelned!

Dual RFID kártyatartó. RFID megvédi bankkártyánkat és egyéb adatkártyáinkat a rosszindulatú betolakodóktól. A telefonunkat és kártyáinkat egyszerre tudhatjuk biztonságban, ha a kártyatartót a telefonunk hátoldalára ragasztjuk. 4 kártya tárolására alkalmas.

Dual RFID kártyatartó telefonra, piros

Dual RFID kártyatartó telefonra, piros
Dual RFID kártyatartó telefonra, piros Dual RFID kártyatartó telefonra, piros Dual RFID kártyatartó telefonra, piros Dual RFID kártyatartó telefonra, piros Dual RFID kártyatartó telefonra, piros Dual RFID kártyatartó telefonra, piros

Dual RFID kártyatartó telefonra, piros megtekintése a reklámajándék.hu oldalon.

Megrendelés

1.
Mennyiség: db
hint
2.

3.
Színek száma:
 
4.
Kapcsolattartó*:
Cégnév*:
E-mail cím*:
Telefon:
Postacím:
Megjegyzés:

* - az adat megadása kötelező

A megrendeléssel elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.
(Melynek lényege, hogy nagykereskedésünknek magánszemélyeket és 20 000 Ft + Áfa alatti rendeléseket nem áll módjában kiszolgálni.)
Munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy pontosítsa a részleteket és az emblémázást, ezt követően véglegesítjük rendelését.

Termék adatok

Dual RFID kártyatartó. RFID megvédi bankkártyánkat és egyéb adatkártyáinkat a rosszindulatú betolakodóktól. A telefonunkat és kártyáinkat egyszerre tudhatjuk biztonságban, ha a kártyatartót a telefonunk hátoldalára ragasztjuk. 4 kártya tárolására alkalmas.

Listaár:
1 156 Ft
Kedvezményes ár:
akár 740 Ft (130 db-tól)
Megtakarítás:
akár 36%
Cikkszám:
13425702
Emblémázás:
Termékméret:
10,8 × 6,3 × 0,2 cm
Súly:
0.013 kg
Csomagolás:
Díszdoboz
Karton:
400 db
Származás:
Kína
Karton méret:
32 × 21 × 28 cm
Karton súly:
5.2 kg
ajándékok feliratos tárca, Céges kulcstartó
ajándékok feliratos tárca, Céges kulcstartó
ajándékok feliratos tárca, Céges kulcstartó
ajándékok feliratos tárca, Céges kulcstartó

Előző oldal
Előző
oldal
Következő oldal
Következő
oldal

Még több Tárca, kulcstartó: műbőr textil műanyag tárca :: plasztik kártyatartó (nem névjegy) :: műanyag kulcstartó :: fa kulcstartó :: Irattárca :: egyéb kulcstartó :: mobiltartó :: fém kulcstartó :: irodai tisztítóeszköz :: nyakpánt, karpánt, badgetartó :: világítós kulcstartó :: bőr tárca

Életünk meghatározó szerepét a pénz tölti be. Egy jól kialakított tárcában lehet, hogy még a pénz is tovább szeret lenni. Ezért szeretjük szépen becsomagolni, tárolnia, hiszen minden nap a kezünk ügyébe akad. A legjobb megoldást erre a tárcák nyújtják, amiben hol apró pénzt, hol papír keresünk benne, vagy egyszerűen csak gyönyörködünk a látványban. Mindemellett alkalmasak apró jegyzetek és névjegykártyák tárolására. Van, aki szereti, ha sok minden van egy helyen, így a jegyzettömb és a toll is. Létezik belőle bőr, műbőr, vízálló és plüss; kicsi és nagy; piros, fekete, barna, sárga, zöld és tarkabarka; hordhatjuk a zsebünkben, a nyakunkban, a karunkon vagy a kulcsunk végén. A nyár hangulatát idéző reklámajándékaink között szerepelnek a vidám színű utazótárcák, a Schwarzwolf márka egyedülálló vízálló tasakjai, a kulcstartóként is funkcionáló pénztárcák különböző színekben. Ajándéktárgy kollekciónkban megtalálható a gyermekek és örök ifjak elengedhetetlen darabja a plüss pénztárca, amik különböző bájos állatfiguráknak vannak álcázva. Emblémázni főként szitanyomással lehet, az örök klasszikus darabok esetében a feliratozás történhet dombornyomással is. A reklámajándékok a tollak mellett szereplő másik nagy csoportját a kulcstartók alkotják. A több mint 200 féle termékkínálatunkból mindenki megtalálja a megfelelő ajándéktárgyat. A gyermekektől a felnőttekig, a más-más érdeklődési körrel rendelkezők számára is számtalan kulcstartó ajándéktárgy kínálatunk van. Az egyszerű kulcstartók számos kísérő formával rendelkeznek, érdeklődési köröknek megfelelő kinézettel. Lehetőség van emblémázott betétlappal ellátni a különböző átlátszó formával rendelkező kulcstartókat. Az igazán ötletesek tartója sörnyitóval vagy elemlámpával, esetleg mindkettővel ellátottat választanak, tartozhat hozzá bevásárló kocsi érme, síbérlettartó vagy változó színű izzó, hogy igazán divatosak legyünk. A szakembereknek vízmérővel, csavarhúzókészlettel, iránytűvel, mérőszalaggal és colstokkal ellátott kulcstartóinkkal kedveskedünk, hogy minden kéznél legyen. A kulcsvég lehet karabiner vagy gyűrű, csatos nyakbánt és mobil tartó emblémázható, csúsztatható PVC lappal. Már csak a kulcs kell a sikerhez, amiben professzionális emblémázási technikáink segítenek.

További reklámajándék kategóriák: Ruházat :: Konyha :: Irodaszer :: Táska :: Írószer :: Öngyújtó :: Óra :: Étel, ital :: Szabadidő :: Piperecikk :: Elektronika :: Pendrive :: Ruházat-kiegészítő :: Szerszám, közlekedés :: Mappa, névjegytartó :: Esernyő